Politica de Confidențialitate

1. Cine suntem

Site-ul LiveConsent, poate fi accesat pe www.LiveConsent.com (denumit în continuare „Site”), este publicat și administrat de compania Almetis SAS (denumită în continuare „Almetis”, „noi”, „a noastră/al nostru” sau „ale noastre/ai noștri”), înregistrată la RCS Versailles cu numărul 501 611 024, cu sediul central: 43 boulevard Vauban, 78280 GUYANCOURT, Franța.

 

Serviciul LiveConsent (în continuare „Serviciul”) este accesibil prin intermediul site-ului folosind echipamente (în continuare „echipamente”), cum ar fi, dar fără a se limita la, desktop-uri, laptopuri, tablete și telefoane mobile. Site-ul și Serviciul sunt denumite în continuare „LiveConsent”.

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea utilizatorilor LiveConsent (denumiți în continuare „Utilizatori”, „dumneavoastră.”, al vostru/a voastră.” sau „ai voștri/ale voastre”).

 

2. Prezentarea politicii de confidențialitate

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile cu privire la politica de confidențialitate, deoarece aceasta conține informații importante legate de modul în care colectăm, protejăm și folosim datele personale pe care ni le furnizați.

Încrederea dumneavoastră în calitate de utilizator este foarte importantă pentru noi. Vrem să vă asigurăm că informațiile și datele dumneavoastră sunt în siguranță la noi. Scopul nostru este de a face interacțiunile cu LiveConsent instructive, convenabile și sigure.

 

  • Colectăm, stocăm și folosim datelele dumneavoastră personale numai în interes legal pentru furnizarea și îmbunătățirea LiveConsent, pentru a oferi asistență și pentru a comunica cu dumneavoastră despre serviciile și promoțiile noastre.
  • Ne angajăm să gestionăm aceste informații în mod responsabil și să ne asigurăm că dețineți controlul asupra datelor personale și asupra comunicărilor pe care le primiți de la noi.
  • Nu vindem date cu caracter personal.
  • Vă asigurăm că ținem în secret și confidențial datele cu caracter personal care ni s-au încredințat.
  • Ne puteți contacta în orice moment dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la confidențialitatea datelor dvs.
  • Puteți cere oricând să vedeți, să corectați sau să ștergeți datele cu caracter personal furnizate.

 

În această politică de confidențialitate, utilizăm următoarele definiții:

 

  • Persoană vizată: înseamnă o persoană fizică identificată sau identificabilă.
  • Date cu caracter personal : înseamnă orice date legate direct sau indirect de o persoană vizată, incluzând: numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa IP, adresa IP a dispozitivului (în continuare „Adresa IP” ).
  • Date non-personale : înseamnă date care nu permit identificarea unei persoane vizate (de exemplu, versiunea sistemului de operare).
  • Date anonime : sunt date din care au fost șterse toate elementele de identificare, ceea ce face imposibilă asocierea datelor cu o persoană vizată.
  • Operator : înseamnă organizația care determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal și care a încheiat un acord cu persoana vizată.
  • Subcontractant : înseamnă organizația care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului. Prelucrarea este reglementată de un acord de prelucrare a datelor între operator și procesator.
  • Preluarea sau prelucrarea datelor cu caracter personal : înseamnă orice utilizare a datelor cu caracter personal, inclusiv colectarea, stocarea, modificarea, transferul sau ștergerea.

 

Acționăm ca Operatori și Subcontractanți pe LiveConsent.

 

Respectarea drepturilor minorilor

Serviciul nu este destinat utilizării de către persoane cu vârsta sub 18 ani. Aceste persoane nu au voie să utilizeze sau să încerce să utilizeze acest Serviciu. Dacă vom descoperi că am colectat în mod nevoit informații personale de la sau despre un minor, le vom șterge cât mai curând posibil. Dacă considerați că deținem informații de la sau despre un minor, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

 

4. Datele personale pe care le colectăm

Dacă datele cu caracter personal sunt combinate cu alte date, datele combinate vor fi tratate ca date cu caracter personal atâta timp cât rămân combinate.

Este alegerea dumneavoastră dacă alegeți să ne furnizați sau nu informații. Cu toate acestea, dacă alegeți să nu furnizați anumite informații, este posibil să nu vă puteți folosi de Serviciu.

 

Informații despre dumneavoastră

Când vă creați contul de utilizator, furnizați următoarele informații personale:

  • numele și prenumele
  • adresa de email
  • numar de telefon
  • organizație (opțional)
  • funcție (opțional)
  • Dacă vă conectați cu un cont de rețea de socializare autorizată de Serviciu, ne furnizați numele de utilizator pentru acel cont de rețea de socializare.

 

Este responsabilitatea dumneavoastră să furnizați date de încredere. În cazul în care detectăm că datele furnizate sunt false, ne rezervăm dreptul de a le elimina din LiveConsent. Dacă credeți că deținem informații false, vă rugăm să le raportați folosind informațiile de contact de mai jos.

 

Informații despre destinatari

Atunci când utilizați Serviciul, trebuie să furnizați date personale despre destinatarii dumneavoastră (denumite în continuare „Date despre destinatari”). Procesăm aceste date ale destinatarului în numele dumneavoastră în calitate de subcontractant numai pentru a vă furniza Serviciul conform instrucțiunilor dumneavoastră, și în principal în următoarele situații:

 

  • procesarea unei cereri LiveConsent;
  • actualizarea listei dumneavoastră de contacte;
  • actualizarea listei dumneavoastră de destinatari blocați.

 

Datele furnizate despre destinatari sunt: nume, prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon și, în unele cazuri, organizația.

Pentru aceste date, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați:

 

  • că nu implică minori,
  • că le dețineți și le folosiți legal.

 

În mod similar, alți Utilizatori ne pot furniza adresa dumneavoastră de e-mail, numele și numărul de telefon.
În aceste cazuri, pentru orice întrebare cu privire la prelucrarea acestor informații, inclusiv modalitatea de exercitare a drepturilor dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, vă recomandăm să contactați Utilizatorul care a furnizat aceste informații.
De asemenea, ne puteți spune despre orice reclamație cu privire la utilizarea datelor personale de către un alt utilizator folosind informațiile de contact de mai jos.

 

Fișiere private

Serviciul vă permitesă vă stocați documentele electronice ca parte a cererilor dumneavoastră LiveConsent. Aceste documente electronice corespund fișierelor care nu sunt făcute publice și nu sunt destinate a fi făcute publice prin intermediul Serviciului (în continuare „Fișiere private”). Utilizând Serviciului, garantați că dețineți drepturile de proprietate intelectuală și alte autorizații necesare pentru utilizarea fișierelor private. Ca atare, garantați Almetis împotriva oricărui recurs de către terți cu privire la proprietatea sau utilizarea acestor fișiere private, precum și orice daune suferite de Almetis ca urmare.

 

Colectăm și stocăm fișiere private descărcate, vizualizate, trimise și partajate de dumneavoastră ca parte a Serviciului. Putem asocia unele sau toate aceste fișiere cu unele sau cu toate fișierele utilizate în Serviciu de către dumneavoastră sau de alți Utilizatori pentru a elimina stocarea dublă inutilă.

 

Accesăm informațiile despre fișierul încărcat, inclusiv extensiile de fișiere, dimensiunile, miniaturile și datele modificate, cu scopul de a întreținere, gestiona și asista tehnic sistemului.

 

Informații colectate în mod automat

Atunci când dumneavoastră utilizați Serviciul, noi colectăm automat datele personale și non-personale ale echipamentului utilizat de dumneavoastră, precum și activitatea dumneavoastră. în timpul utilizării Serviciului, mai precis:

 

  • Adresa IP ;
  • ttipul de dispozitiv ;
  • numere de identificare asociate dispozitivului (dispozitivelor) dvs.;
  • tipul și versiunea sistemului de operare și a browserului;
  • limba, fusul orar, preferințele locale;
  • interacțiunile cu Serviciul.

 

Informațiile de mai sus sunt colectate de la toți Utilizatorii.

 

Cookies

Cookie-urile sunt bucăți de informații (identificatori alfanumerici) generate de serverele web și stocate pe echipamentul dumneavoastră pentru accesul ulterior. Cookie-urile nu pot afișa sau recupera date de la alte cookie-uri și nici nu pot captura fișiere sau date stocate pe dispozitivele dumneavoastră.

Noi, partenerii și furnizorii noștri, folosim tehnologia cookie pentru a îmbunătăți experiența cu LiveConsent.
În general, cookie-urile pot fi dezactivate. Cu toate acestea, ar trebui să înțelegeți că, dacă alegeți să dezactivați cookie-urile, este posibil ca anumite zone ale Site-ului să nu funcționeze corect sau optim și să nu vi se permită accesarea anumitor zone sigure ale Serviciului.

 

5. Utilizarea și stocarea datelor

Utilizarea datelor

Folosim informațiile dumneavoastră personale pentru:

 

  • a înregistarea contul de utilizator;
  • a vă permite să utilizați Serviciul (de exemplu, creați cereri, gestionați contul dvs. de utilizator);
  • a vă notifica cu privire la modificările aduse Serviciului, Termenilor noștri de utilizare sau acestei politici de confidențialitate;
  • a vă trimite comunicări de marketing referitoare la Serviciile care credem că vă pot interesa;
  • a vă răspunde la sugestii sau reclamații cu privire la Site și la Serviciu;
  • a produce jurnale de mesaje tehnice, statistici și rapoarte;
  • îmbunătățirea funcționării Serviciului;
  • a monitoriza traficul pentru a asigura livrarea mesajelor și stabilitatea sistemului;
  • a răspunde la solicitări sau întrebări cu privire la LiveConsent, Termenii de utilizare sau prezenta politică de confidențialitate;
  • a monitoriza respectarea Termenilor și condițiilor;
  • A asigura securitatea LiveConsent;
  • a rezolva problemele legate de Serviciu;
  • a testa modificările și a dezvolta noi caracteristici pentru Serviciu

Păstrarea datelor

Vom păstra datele personale ale utilizatorilor atât timp cât este necesar pentru efectuarea Serviciului. De regulă, Datele cu caracter personal vor fi păstrate în limitele stabilite de condițiile de utilizare a Serviciului și în conformitate cu drepturile persoanei vizate.

 

Vă rugăm să rețineți că obligațiile legale, de exemplu regulile de păstrare în scopuri de audit contabil sau de reglementare pot face necesară păstrarea datelor cu caracter personal și după perioada de prestare a Serviciului.

 

Păstrarea extinsă poate fi, de asemenea, necesară în scopul intereselor legale urmărite de Almetis, inclusiv, dar fără a se limita la, stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

 

6. Drepturile cu privire la datele personale

Aveți dreptul în orice moment să ne contactați pentru:

 

  • a solicita o copie a datelor dvs. personale;
  • a modifica datele personale;
  • a solicita sau șterge datele personale;
  • a restricționa sau opri prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • a solicita exportul datelor personale.

 

În plus, vă puteți dezabona de la comunicațiile de marketing direct utilizând linkul de dezabonare din e-mailuri sau contactându-ne direct.
Puteți schimba informațiile personale din contul dumneavoastră.
Dacă considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal de către Almetis încalcă regulile de protecție a datelor, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a reședinței dumneavoastră, a locului de muncă sau a locului presupusei încălcări sau a altei autorități de supraveghere competente.

 

7. Cum vă protejăm informațiile

 

Servere

Stocăm toate datele personale pe care le furnizați pe serverele noastre securizate. De asemenea, am implementat proceduri de securitate și măsuri tehnice și organizatorice pentru protejarea datelor cu caracter personal. Serverele noastre se află în Franța și sunt supuse legislației UE.

 

Criptarea

Când introduceți date cu caracter personal, noi criptăm transmiterea informațiilor respective folosind tehnologia TLS. Este responsabilitatea dumneavoastră să utilizați un browser compatibil TLS, cum ar fi Chrome, Firefox, Safari sau Internet Explorer, atunci când transmiteți datele personale ale dumneavoastră pe Internet.

Vă stocăm fișierele private într-o formă criptată.

Vă păstrăm parola în formă trunchiată.

 

Răspundere limitată

Vom face toate eforturile posibile pentru a vă proteja datele personale. Cu toate acestea,trebuie să fiți conștienți că utilizarea Internetului nu este complet sigură și, din acest motiv, nu putem garanta securitate sau integritate pentru datele cu caracter personal care sunt transferate pe Internet. Dacă devenim ținta unui atac extern sau a unei acțiuni ilegale, vă vom notifica.

 

Dreptul de a partaja datele dumneavoastră

Anumite caracteristici ale Serviciului vă permit să trimiteți date personale, date non-personale și fișiere private altor utilizatori. Utilizând aceste funcții, puteți partaja prin intermediul serviciului informațiile menționate anterior cu alți Utilizatori, care pot citi, utiliza și colecta aceste informații. Sunteți singurul responsabil pentru informațiile pe care alegeți să le divulgați în acest mod.

 

Parolă

Sunteți singurul responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a altor informații de conectare. Nu vă vom solicita parola decât atunci când vă veți conectați la Serviciu. Parola dumneavoastră este păstrată sub formă criptată. Dacă uitați parola, va trebuie să o resetați.

 

Documente încărcate în LiveConsent

Utilizatorii sunt singuri responsabili de distribuirea documentului semnat. Acest document conține date cu caracter personal (in semnătură). Utilizatorii pot descărca documentul care este proprietatea participanților la o solicitare LiveConsent.

 

8. Subcontractanți terți

Almetis, în calitate de operator de date, poate utiliza subcontractanți terți („Furnizori”) pentru a furniza Serviciul. Acești Furnizori vor utiliza datele personale numai în scopurile pentru care au fost colectate și pentru a efectua prelucrarea lor în calitate de subcontractanți Almetis. Examinăm și revizuim politicile de confidențialitate ale furnizorilor, afiliaților și filialelor pentru a ne asigura că acestea reflectă aceeași atenție și aceleași angajamente față de confidențialitate, ca și in cazul nostru. Relația cu acești Furnizori va fi guvernată de un acord de prelucrare a datelor.

Datorită naturii globale a internetului, Datele cu caracter personal pe care le furnizați pot fi transferate și stocate în țări din afara Spațiului Economic European („SEE”). Prin trimiterea datelor personale, sunteți de acord cu acest transfer, stocare sau prelucrare.

 

Mai jos puteți vedea ce date personale sunt partajate furnizorilor noștri și scopul unei astfel de partajări. Pentru a primi o listă completă a furnizorilor pe care îi utilizăm și a datelor de contact ale acestora, ne puteți contacta utilizând informațiile de contact de mai jos.

 

Serviciu furnizor Ce date personale sunt utilizate
Trimite emailuriAdresa de email
Trimite mesaje SMSNumar de telefon
Analizează traficul webadresă IP
Suport onlineadresă IP

 

9. Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

  • Pentru a vă furniza Serviciul în concordanță cu angajamentele noastre.
  • Pentru a urma interesele noastre legale respectând întotdeauna interesele dumneavoastră de exemplu:
    • îmbunătățirea serviciului sau a experienței utilizatorului;
    • instituirea, exercitarea sau apărarea unui drept într-o acțiune în justiție;
    • evitarea oricărei pierderi sau deteriorare pe care Almetis sau o terță parte o poate suferi;
    • împiedicarea oricărei acțiuni care ar putea compromite proprietatea Almetis, a unei terțe părți sau a datelor personale ale utilizatorilor;
    • trimiterea comunicări de marketing referitoare la Serviciu și referitoare la conturile Utilizatorilor înregistrați, deoarece credem că acest lucru este în interesul acestor Utilizatori.
  • Pentru a respecta o obligație legală.

 

Almetis se angajează să respecte pe deplin Regulamentul 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (GDPR) privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. De asemenea, Almetis este înregistrată la Comisia Națională de Informații și Libertăți (CNIL) cu numărul 1934062.

 

10. Marketing direct

Este posibil să vă trimitem mesaje de marketing referitoare la Serviciu care credem că vă pot interesa. Oferim informații de dezabonare în toate mesajele de marketing pe care le trimitem printr-un link de dezabonare. Dacă vă dezabonați, vă vom trimite un mesaj final care vă confirmă dezabonarea. Dacă preferați să nu primiți mesaje de marketing, ne puteți anunța folosind informațiile de contact de mai jos.

 

11. Modificări ale politicii de confidențialitate

Revizuim în mod regulat politica de confidențialitate. Dacă ne schimbăm politica de confidențialitate, versiunea de referință modificată va fi postată pe această pagină. De asemenea, LiveConsent vă poate notifica cu privire la aceste schimbări, astfel încât dumneavoastră să le puteți examina.

 

12. Cum să ne contactați

Opiniile și sugestiile dvs. cu privire la LiveConsent și această politică de confidențialitate sunt binevenite. Dacă doriți să ne contactați pentru întrebări sau comentarii, puteți face acest lucru:
Prin poștă: Almetis, 43 boulevard Vauban, 78280 GUYANCOURT, Franța
Prin e-mail : contact@liveconsent.com

Prin formular de contact.